Kahvilatyöntekijä

Örön satamassa toimii satamakahvila ja -bistro. Kahvilatyöntekijät osallistuvat kahvilan ja bistron päivittäisiin tehtäviin kuten myyntityöhön, tarjoiluun ja yksinkertaisten kahvilatuotteiden valmistamiseen. Bistroannosten valmistuksesta vastaavat kokit. Kaikki Örön työntekijät osallistuvat tarpeen tullen myös muihin työtehtäviin.

Örön kahvilatyöntekijä:

Arvostamme myös:

Tehtävä vaatii anniskelu- ja hygieniapasseja. Passit voi hankia ennen töiden alkua, mikäli niitä ei vielä ole.

Keittiöapulainen

Keittiöapulaisena työskentelet 12’’ Ravintolan keittiössä tai Satamabistrossa avustaen kokkeja kauden menun annosten valmistuksessa. Työtehtäviin kuuluu myös astioiden keruuta, tiskausta ja muita keittiön avustavia tehtäviä. Tehtävänkuva sovitaan tapauskohtaisesti työkokemuksen mukaan.

Örön keittiöapulainen:

Arvostamme myös:

Tehtävä vaatii hygieniapassia. Passin voi hankia ennen töiden alkua, mikäli sitä ei vielä ole.

Kokki

Örössä toimii 12’’ Ravintola, joka tarjoilee aamiaista, lounasta ja à la carte -illallista sekä Satamabistro, joka tarjoilee lounasannoksia ja illallista ulkogrillistä. Kokkina työskentelet pääsääntöisesti joko 12’’ Ravintolassa tai Satamabistrossa ollen valmis myös avustamaan toisessa kohteessa.

Örön kokit:

Tehtävä vaatii hygieniapassia.

Majoitustyöntekijä

Örössä on noin 150 vuodepaikkaa. Majoitustiloihin lukeutuu huoneistoja, mökkejä, ryhmämajoitustiloja sekä Hotelli Örö. Majoitustyöntekijät huolehtivat majoittuvien vieraiden viihtyvyydestä. Pääasiallinen työtehtävä on majoitustilojen päivittäinen siivous. Vaihtelua työhön tuovat muut tehtävät kuten hotelliaamiaisen järjestäminen. Örön tulevat majoitustyöntekijät ovat motivoituneita takaamaan vieraille koreatasoisen majoituskokemuksen.

Örön majoitustyöntekijä:

Arvostamme myös:

Pääkokki

Örössä toimii 12’’ Ravintola, joka tarjoilee aamiaista, lounasta ja à la carte -illallista. Ravintolan palveluja täydentävät satamakahvila ja -bistro. Örön pääkokki johtaa yhdessä salivastaavan kanssa näitä kohteita.

Päivittäiseen työhön kuuluu tukkutilausten tekemistä, ateriasuunnittelua, keittiön työvuoroista ja miehityksestä vastaamista, kokkien ja keittiöapulaisten esimiestehtäviä, kommunikointia salivastaavan kanssa sekä kaikkia keittiön suorittavia tehtäviä.

Pääkokin vastuulla on myös keittiön laitteiston ja muiden fasiliteettien kunnosta huolehtiminen. Kaikki Örön työntekijät osallistuvat tarpeen tullen myös muihin työtehtäviin.

Pääkokin tehtävät Örössä alkavat sopimuksen mukaan maalis-huhtikuussa ja jatkuvat syys-lokakuulle. Talvikuukausien aikana on mahdollisuus keikkatyöhön varaustilanteen mukaisesti.

Örön pääkokki:

Arvostamme myös:

Tehtävä vaatii hygieniapassia.

Saari-isäntä

Örössä on useita toimintoja hajautettuna ympäri suurta saarta. Saari-isännät toimivat oleellisina linkkeinä näiden toimintojen välillä. Työtehtävät ovat monipuoliset. Saari-isäntiä kutsutaan usein tuttavallisesti ”mopopojiksi/tytöiksi”, sillä työt hoituvat pitkälti mönkijän selässä. Saari-isännät vastaanottavat kaikki saareen saapuvat vieraat, kuljettavat asiakkaiden matkatavaroita, vastaavat Örön saunoista, hoitavat pieniä kunnostustöitä, avustavat majoitushenkilökuntaa ja paljon muuta. Örön tulevat saari-isännät ovat motivoituneita ylläpitämään Örön korkeaa palvelutasoa.

Örön saari-isäntä:

Arvostamme myös:

Tarjoilija

Örössä toimii 12’’ Ravintola, joka tarjoilee aamiaista, lounasta ja à la carte -illallista. Tarjoilijat osallistuvat sekä lounasajan että illallisen tarjoiluun. Työhön kuuluu myös baarityöskentelyä. Kaikki Örön työntekijät osallistuvat tarpeen tullen myös muihin työtehtäviin.

Örön tarjoilija:

Arvostamme myös:

Tehtävä vaatii anniskelupassia. Passin voi hankia ennen töiden alkua, mikäli sitä ei vielä ole.

Salivastaava

Örössä toimii 12’’ Ravintola, joka tarjoilee aamiaista, lounasta ja à la carte -illallista. Ravintolan palveluja täydentävät satamakahvila ja -bistro. Örön salivastaava johtaa yhdessä pääkokin kanssa näitä kohteita. Päivittäiseen työhön kuuluu tukkutilausten tekemistä, varausten koordinointia sekä aktiivisesti tarjoiluun osallistumista. Työhön sisältyy myös muita hallinnollisia tehtäviä kuten työvuorosuunnittelua.

Työhön kuuluu myös kohteen kokonaisuuden suunnittelua yhdessä kohdevastaavan ja muiden linjaesimiesten kanssa. Sormi ei mene suuhun edes suurten tapahtumien kuten häiden tai konserttien järjestelyissä. Örön tuleva salivastaava on motivoitunut takaamaan vieraille koreatasoisen ravintolakokemuksen ja kehittämään palvelua edelleen.

Toivomme salivastaavan osallistuvan uusien ruoka- ja viinilistojen suunnitteluun maaliskuussa. Listojen suunnittelu on tuntityötä, jota on mahdollista tehdä etätyönä. Salivastaavan työt kohteessa alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja jatkuvat syys-lokakuulle. Talvikuukausien aikana on mahdollisuus keikkatyöhön varaustilanteen mukaisesti.

Örön salivastaava:

Arvostamme myös:

Kohdevastaava

Alkusyksyn aurinko laskee rannattomaan horisonttiin värjäten taivaan punaiseksi. Ilmaa halkoo vain kurkiauran laulu. Heinäkuisena lauantaina saari täyttyy iloisesta vilskeestä. Yhteysaluksen saavuttua vesiputki kuitenkin räjähtää, mönkijästä puhkeaa rengas ja kokki leikkaa sormeensa – missä kohdevastaava?

Jos olet elementissäsi molemmissa yllä kuvatuissa tilanteissa, etsimme juuri sinua!

Örö on vuonna 2015 kävijöille auennut entinen linnakesaari Saaristomeren kansallispuistossa. Viimeisen kolmen vuoden aikana Örö on kehittynyt suosituksi matkailukohteeksi. Saaren palveluihin lukeutuvat vierassatama, satamakahvila ja -bistro, kesäkauppa ja opastustoiminnot, ravintolapalvelut sekä useat majoitusmuodot. Mutta tämänhän sinä jo tiedätkin saaristomatkailua seurattuasi.

Haemme Öröhön kohdevastaavaa, joka vastaa saaren toiminnoista kokonaisvaltaisesti. Tukenasi työssäsi on tiivis tiimimme, joka vastaa kohteen suurista linjoista, myynnistä, markkinoinnista ja taloushallinnosta. Apunasi kohteessa ovat linjaesimiehet, jotka vastaavat ravintolan, opastoimintojen, majoituksen ja vierassataman toimintojen päivittäisestä sujumisesta. Täyden kympin palvelukokemuksen tuottamisesta vastaavat kanssasi n. 35 saaren kesätyöntekijää.

Työtehtäviisi lukeutuvat Örön toimintojen kehittäminen ja koordinoiminen. Vastaat saaren kunnosta ja palveluiden tasosta. Osallistut myös aktiivisesti käytännön työhön. Et pelkää tarttua vasaraan tai esitellä Örön bunkkereita matkailijoille. Työnkuvaasi lukeutuu myös hallinnollisia tehtäviä kuten työvuorosuunnittelua, tilastointia ja myyntiseurantaa. Toimit aktiivisena linkkinä saaren työntekijöiden, hallinnon ja sidosryhmien välillä.

Menestyäksesi työssäsi odotamme sinulla olevan koulutuksen tai kokemuksen kautta osoitettua vankkaa osaamista matkailuliiketoiminnasta. Olet yrittäjähenkinen ja johdat Örön toimintoja kuin omiasi. Omaat erinomaiset organisointikyvyt ja paineensietokykysi on rautaa. Olet kokenut esimies, joka motivoi jokaista työntekijää. Et turhaudu myöskään hallinnollisissa tehtävissä, sillä olet tottunut käyttämään MS Officea. Työyhteisömme on kaksikielinen, joten puhut vähintään hyvää suomea, ruotsia sekä englantia.

Työ on määräaikainen alkaen sopimuksen mukaan maalis-huhtikuussa 2018 ja jatkuen varaustilanteen mukaan noin lokakuuhun. Talvikuukausien aikana on mahdollisuus keikkatyöhön. Työ on pääasiallisesti Örössä. Majoittuminen kohteessa on mahdollista. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huom! Hakemukset kohdevastaavaksi suoraan sähköpostitse osoitteeseen heli[at]tritonmarin.fi

Keittiöapulainen

Seilissä toimii Kahvila-Ravintola, joka tarjoilee aamiaista, lounasta ja à la carte -illallista. Ravintola Seilissä keittiöapulainen toimii avustavissa keittiötehtävissä mm. valmistaen salaatteja, leipoen, osallistuen astiahuoltoon sekä varasto- ja keittiötilojen ylläpitoon ja siivoukseen. Tarvittaessa keittiöapulainen voi toimia myös salissa avustavissa tehtävissä. Kaikki Seilin työntekijät osallistuvat tarpeen tullen myös muihin työtehtäviin.

Seilin keittiöapulainen:

Arvostamme myös:

Tehtävä vaatii hygieniapassia.

Kokki

Seilissä toimii Kahvila-Ravintola, joka tarjoilee aamiaista, lounasta ja à la carte -illallista. Kokin työtehtäviin kuuluu ruoanvalmistusta ja leivontaa, keittiön tilojen ja laitteiden kunnosta huolehtimista, hygieniasäännösten mukaisia toimenpiteitä ja näiden dokumentointia. Pääkokin poissa ollessa kokit vastaavat keittiön akuuteista toiminnoista pääkokin ohjeistuksen mukaan. Kaikki Seilin työntekijät osallistuvat tarpeen tullen myös muihin työtehtäviin.

Seilin kokki:

Arvostamme myös:

Tehtävä vaatii hygieniapassia.

Majoitustyöntekijä

Seilissä on noin 70 vuodepaikkaa. Majoitustiloihin lukeutuu yhden ja kahden hengen huoneita sekä ryhmämajoitustiloja. Useimmissa majoitustaloissa on pienkeittiöt. Majoitustyöntekijät huolehtivat majoittuvien vieraiden viihtyvyydestä. Pääasiallinen työtehtävä on majoitustilojen, kokoustilojen sekä päärakennuksen yleisten tilojen päivittäinen siivous. Tarvittaessa majoitustyöntekijät avustavat ravintolassa tai sataman asiakaspalvelussa. Seilin tulevat majoitustyöntekijät ovat motivoituneita takaamaan vieraille korkeatasoisen majoituskokemuksen. Kaikki Seilin työntekijät osallistuvat tarpeen tullen myös muihin työtehtäviin.

Seilin majoitustyöntekijä:

Arvostamme myös:

Opas

Seilissä järjestetään kesäkaudella päivittäin useita opastettuja kierroksia, joilla kävijät tutustuvat oppaan johdolla Seilin saaren historiaan, museokirkkoon sekä saaren luontoon lintuineen ja runsaslukuisine harvinaisine kasvistoineen. Oppaiden pääasiallinen tehtävä on näiden kierrosten opastaminen. Oppaat toimivat tarvittaessa myös museokirkon asiakaspalvelutehtävissä sekä oppaiden info- ja tuotemyyntipisteellä. Kaikki Seilin työntekijät osallistuvat tarpeen tullen myös muihin työtehtäviin. Koulutamme oppaat tehtävään maalis-huhtikuun aikana eli sinun ei vielä tarvitse tuntea Seilin kaikkia vaiheita. Oikealla asenteella opit helposti!

Seilin opas:

Arvostamme myös:

Salivastaava

Seilissä toimii Kahvila-Ravintola, joka tarjoilee aamiaista, lounasta ja à la carte -illallista.  Seilin salivastaava johtaa yhdessä pääkokin kanssa ravintolapalveluita. Päivittäiseen työhön kuuluu tukkutilausten tekemistä, varausten koordinointia sekä aktiivisesti tarjoiluun osallistumista. Työhön sisältyy myös muita hallinnollisia tehtäviä kuten avustavaa työvuorosuunnittelua sekä päivätilitysten tekoa ja salin hygieniasäädösten toteuttamista ja dokumentointia.

Työhön kuuluu myös kohteen kokonaisuuden suunnittelua yhdessä kohdevastaavan ja muiden linjaesimiesten kanssa sekä kohdevastaavan poissa ollessa varauksiin liittyvää asiakaspalvelua. Sormi ei mene suuhun edes suurten tapahtumien kuten häiden tai konserttien järjestelyissä. Seilin tuleva salivastaava on motivoitunut takaamaan vieraille koreatasoisen ravintolakokemuksen ja kehittämään palvelua edelleen. Kaikki Seilin työntekijät osallistuvat tarpeen tullen myös muihin työtehtäviin.

Salivastaavan työt kohteessa alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja jatkuvat syys-lokakuulle. Talvikuukausien aikana on mahdollisuus keikkatyöhön varaustilanteen mukaisesti.

Seilin salivastaava:

Arvostamme myös:

Tehtävä vaatii anniskelu- ja hygieniapasseja.

Satama- ja saari-isäntä

Seilissä on 40 vierasvenepaikkaa ja noin 20 satamapaikkaa päiväkävijöille. Saareen liikennöi kesäkaudella myös yhteysalus Östern Nauvosta ja Hangasta sekä oma yhteysaluksemme Fanny Turusta. Seilin satamaisännät huolehtivat sataman päivittäisestä toiminnasta. Seilin tulevat satamaisännät ovat motivoituneita ylläpitämään sataman korkeaa palvelutasoa. Satamaisäntien työhön sisältyy myös majoittuvien asiakkaiden palvelua, rahankäsittelyä, kuljetustehtäviä jne. Satamaisännät osallistuvat myös saaren rakennuksien pieniin kunnostustöihin ja toimintaympäristön ylläpitoon ja hoitoon. Kaikki Seilin työntekijät osallistuvat tarpeen tullen myös muihin työtehtäviin.

Seilin satama- ja saari-isäntä:

Arvostamme myös:

Tarjoilija

Seilissä toimii Kahvila-Ravintola, joka tarjoilee aamiaista, lounasta ja à la carte -illallista. Tarjoilijat osallistuvat sekä lounasajan että illallisen tarjoiluun. Työhön kuuluu myös baarityöskentelyä sekä kokoustilojen ja -tarjoilujen valmistelua sekä ravintolatilojen siisteyden ylläpitoa. Tarvittaessa tarjoilijat tekevät myös keittiön avustavia tehtäviä. Kaikki Seilin työntekijät osallistuvat tarpeen tullen myös muihin työtehtäviin.

Seilin tarjoilija:

Arvostamme myös:

Tehtävä vaatii anniskelu- ja hygieniapasseja. Passit voi hankia ennen töiden alkua, mikäli niitä ei vielä ole.

Keittiöapulainen

Keittiöapulaisena työskentelet ravintolakeittiössä avustaen kokkeja kauden menun annosten valmistuksessa. Työtehtäviin kuuluu myös astioiden keruuta, tiskausta ja muita keittiön avustavia tehtäviä.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä merellisessä ympäristössä osana hyvin toimivaa ja iloista tiimiä. Koulutamme sinut tehtävääsi, jossa pääset kehittämään valmiuksiasi ravintola-alalla.

Keittiöapulaisemme:

Arvostamme myös:

Tehtävä vaatii hygieniapassia. Passin voi hankia ennen töiden alkua, mikäli sitä ei vielä ole.

Kokki

Kokkina työskentelet Saaristokeskuksen ravintolakeittiössä valmistaen kauden merellisen menun annoksia. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä saaristossa osana hyvin toimivaa ja iloista tiimiä. Koulutamme sinut tehtävääsi, jossa pääset kehittämään valmiuksiasi ravintola-alalla.

Kokkimme:

Arvostamme myös:

Tehtävä vaatii hygieniapassia.

Pääkokki

Pääkokkina työskentelet Saaristokeskuksen ravintolakeittiössä valmistaen kauden merellisen menun annoksia. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä saaristossa osana hyvin toimivaa ja iloista tiimiä.

Pääkokkimme:

Arvostamme myös:

Tehtävä vaatii hygieniapassia.

Salivastaava

Ravintolasalin vastaavana huolehdit kokonaisvaltaisesti kaikista salin tehtävistä. Vastaat yhdessä keittiön kanssa aamiaisen, lounaan ja à la carte -illallisen tarjoilusta sekä baarista ja Saaristokeskuksen ravintolaan sijoittuvista tapahtumista. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä merellisessä ympäristössä osana hyvin toimivaa ja iloista tiimiä. Koulutamme sinut tehtävääsi, jossa pääset kehittämään valmiuksiasi ravintola-alalla.

Omaat hyvät asiakaspalvelutaidot ja suoriudut hyvin myös hallinnollisista tehtävistä kuten työvuorosuunnittelusta. Olet luonteeltasi ahkera, itseohjautuva etkä pelkää kantaa vastuuta. Olet tiimipelaaja ja innostat koko henkilökuntaa. Arvostat asiakkaiden viihtyvyyttä ja olet valmis tekemään töitä sen eteen.

Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Edellytämme pätevyyttä toimia anniskeluravintolan vastaavana hoitajana sekä hygieniapassia.

Satama- & majoitustyöntekijä

Satamaisäntänä työskentelet yhdessä tiimisi kanssa monipuolisten ja mielenkiintoisten tehtävien parissa tarjotaksesi veneilijöille korkeatasoista asiakaspalvelua. Työsi sijoittuu pääasiassa satamakonttoriin sekä ulos vieraslaitureille varmistaen, että kävijät tuntevat itsensä tervetulleiksi ja ovat hyvissä käsissä vierailunsa ajan. Työtehtäviin lukeutuu myös majoitustilojen puhtaanapitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä merellisessä ympäristössä osana hyvin toimivaa ja iloista tiimiä. Koulutamme sinut tehtävääsi, jossa pääset kehittämään valmiuksiasi turismi- ja palvelualalla.

Satama- & majoitustyöntekijämme:

Arvostamme myös:

Tehtävä vaatii anniskelupassin. Passin voi hankia ennen töiden alkua, mikäli tällaista ei vielä ole.

Tarjoilija

Työtehtävät sijoittuvat Saaristokeskus Korpoströmin ravintolaan, jonka yhteydessä toimii myös kahvila. Työtehtäviin lukeutuu mm. tarjoilua ja kassatyöskentelyä.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä merellisessä ympäristössä osana hyvin toimivaa ja iloista tiimiä. Koulutamme sinut tehtävääsi, jossa pääset kehittämään valmiuksiasi ravintola-alalla.

Tarjoilijamme:

Arvostamme myös:

Tehtävä vaatii anniskelu- ja hygieniapasseja. Passit voi hankia ennen töiden alkua, mikäli niitä ei vielä ole.

Kahvila- ja bistrovastaava

Kahvila ja bistro sijaitsevat keskellä vierassatamaa ja tarjoilevat saaristohenkisiä annoksia sekä kahvilaleivonnaisia kävijöillemme.

Työssäsi olet vastuussa kahvilan ja bistron päivittäisistä toiminnoista ja palveluiden kehittämisestä. Tehtäviisi lukeutuu mm. työvuorosuunnittelua ja tuotetilauksia. Omien rutiiniesi lisäksi johdat ja innostat muuta henkilökuntaa ja pidät huolen, että palvelu on ensiluokkaista myös paineen alla. Ymmärrät ympäristön viihtyisyyden merkityksen ja olet tarkka tilojen puhtaudesta. Arvostamme vastuullisuutta, ahkeruutta, yhteistyötaitoja sekä aitoa halua ja taitoa tuottaa kävijöille mieluinen palvelukokemus.

Tarjoamme mahdollisuuden vastuulliseen ja mukavaan työhön merellisessä ympäristössä. Vastaat osaltasi koko satama-alueen toimivuudesta ja pääset suunnittelemaan kahvilan ja bistron toimintaa. Laaja-alainen toimenkuva antaa mahdollisuuden hyödyntää omia vahvuuksiasi ja kehittää taitojasi matkailu- ja palvelualalla.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä palvelualalla ja hyvät kielitaidot (suomi, ruotsi, englanti) katsotaan eduksi. Toimiessasi anniskeluvastaavana sinulla on oltava vaadittavat todistukset sekä hygienia- ja anniskelupassit. 

Kahvilatyöntekijä

Kahvilatyöntekijänä työskentelet kahvilassa ja sen yhteydessä toimivassa bistrossa asiakaspalvelun mielenkiintoisten tehtävien parissa. Työtehtäviin lukeutuu mm. tarjoilua, kassatyöskentelyä sekä yksinkertaisten tuotteiden valmistusta ja myyntiä.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä merellisessä ympäristössä osana hyvin toimivaa ja iloista tiimiä. Koulutamme sinut tehtävääsi, jossa pääset kehittämään valmiuksiasi turismi- ja palvelualalla.

Kahvilatyöntekijämme:

Arvostamme myös:

Tehtävä vaatii hygienia- ja anniskelupasseja. Passit voi hankia ennen töiden alkua, mikäli niitä ei vielä ole.

Kokit ja keittiöapulaiset

Kokit ja keittiöapulaiset työskentelevät mukavassa keskellä vierassatamaa sijaitsevassa bistrossa. Bistro tarjoilee saaristolaishenkisiä annoksia, jotka henkivät merellistä tunnelmaa lähiruokaa suosien.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä merellisessä ympäristössä osana hyvin toimivaa ja iloista tiimiä. Koulutamme sinut tehtävääsi, jossa pääset kehittämään valmiuksiasi ravintola-alalla.

Kokkimme ja keittiöapulaisemme:

Arvostamme myös:

Tehtävä vaatii hygieniapassia. Passin voi hankia ennen töiden alkua, mikäli sitä ei vielä ole.

Satamaisäntä

Satamaisäntänä työskentelet yhdessä tiimisi kanssa monipuolisten ja mielenkiintoisten tehtävien parissa tarjotaksesi veneilijöille korkeatasoista asiakaspalvelua. Työsi sijoittuu pääasiassa satamakonttoriin sekä ulos vieraslaitureille. Satamaisännät toimivat myös satamaluotseina varmistaen, että kävijät tuntevat itsensä tervetulleiksi ja ovat hyvissä käsissä vierailunsa ajan.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä merellisessä ympäristössä osana hyvin toimivaa ja iloista tiimiä. Koulutamme sinut tehtävääsi, jossa pääset kehittämään valmiuksiasi turismi- ja palvelualalla.

Satamaisäntämme:

Arvostamme myös:

Tehtävä vaatii anniskelupassia. Passin voi hankia ennen töiden alkua, mikäli sitä ei vielä ole.

Iniön kauppa-apulaisen työ keskittyy kyläkauppaan ja siellä toimivaan kahvilaan, mutta tarpeen vaatiessa tehtävää on myös vierasvenesataman puolella.

Kauppa-apulainen

Olisi hienoa, jos sinulla olisi:

Kansimies

M/s Fannylle ja M/s Norrskäille haetaan yhteensä viittä kansimiestä kesäkaudeksi. Työtehtäviin sisältyy asiakaspalvelua sekä huoltotyötä. Toivomme sinulla olevan kokemusta merenkulkualasta tai opiskelevan merenkulkukoulussa. Työkielinä aluksilla on suomi ja ruotsi. Työrytmi on 8 päivää työtä, 4 päivää vapaata.

Kansimies:

Arvostamme myös:

Huom! Hakemukset sähköpostitse rekry[at]vitharun.fi.

Kippari

M/s Fannylle ja M/s Norrskäille haetaan yhteensä kolmea kotimaanliikennelaivuria konehoitajan pätevyydellä. Kipparin työtehtäviin sisältyy aluksen ohjaaminen, asiakaspalvelua sekä huoltotyötä. Toivomme sinulla olevan kokemusta merenkulkualasta tai opiskelevan merenkulkukoulussa. Työkielinä aluksilla on suomi ja ruotsi. Työrytmi on 8 päivää työtä, 4 päivää vapaata.

Vitharunin kippari:

Arvostamme myös:

Huom! Hakemukset sähköpostitse rekry[at]vitharun.fi.