Kokki

Örössä toimii 12’’ Ravintola, joka tarjoilee aamiaista, lounasta ja à la carte -illallista sekä Satamabistro, joka tarjoilee lounasannoksia ja illallista ulkogrillistä. Kokkina työskentelet pääsääntöisesti joko 12’’ Ravintolassa tai Satamabistrossa ollen valmis myös avustamaan toisessa kohteessa.

Örön kokit:

Tehtävä vaatii hygieniapassia.

Satama- ja saari-isäntä

Seilissä on 40 vierasvenepaikkaa ja noin 20 satamapaikkaa päiväkävijöille. Saareen liikennöi kesäkaudella myös yhteysalus Östern Nauvosta ja Hangasta sekä oma yhteysaluksemme Fanny Turusta. Seilin satamaisännät huolehtivat sataman päivittäisestä toiminnasta. Seilin tulevat satamaisännät ovat motivoituneita ylläpitämään sataman korkeaa palvelutasoa. Satamaisäntien työhön sisältyy myös majoittuvien asiakkaiden palvelua, rahankäsittelyä, kuljetustehtäviä jne. Satamaisännät osallistuvat myös saaren rakennuksien pieniin kunnostustöihin ja toimintaympäristön ylläpitoon ja hoitoon. Kaikki Seilin työntekijät osallistuvat tarpeen tullen myös muihin työtehtäviin.

Seilin satama- ja saari-isäntä:

Arvostamme myös:

Kansimies

M/s Fannylle ja M/s Norrskäille haetaan yhteensä viittä kansimiestä kesäkaudeksi. Työtehtäviin sisältyy asiakaspalvelua sekä huoltotyötä. Toivomme sinulla olevan kokemusta merenkulkualasta tai opiskelevan merenkulkukoulussa. Työkielinä aluksilla on suomi ja ruotsi. Työrytmi on 8 päivää työtä, 4 päivää vapaata.

Kansimies:

Arvostamme myös:

Huom! Hakemukset sähköpostitse rekry[at]vitharun.fi.

Kippari

M/s Fannylle ja M/s Norrskäille haetaan yhteensä kolmea kotimaanliikennelaivuria konehoitajan pätevyydellä. Kipparin työtehtäviin sisältyy aluksen ohjaaminen, asiakaspalvelua sekä huoltotyötä. Toivomme sinulla olevan kokemusta merenkulkualasta tai opiskelevan merenkulkukoulussa. Työkielinä aluksilla on suomi ja ruotsi. Työrytmi on 8 päivää työtä, 4 päivää vapaata.

Vitharunin kippari:

Arvostamme myös:

Huom! Hakemukset sähköpostitse rekry[at]vitharun.fi.